| U bevindt zich hier:     > 

Zomertrainingen

Vanaf 11 mei starten alle trainingen voor de jeugd weer.

De senioren training is nog niet gestart. Dit vergt nog enige voorbereiding ivm de corona maatregelingen. Als we kunnen starten, brengen we jullie op de hoogte. Houd de website in de gaten.

 In de zomer kennen we verschillende vormen van training: inline-skatetraining en fietstraining (niet voor de jongste pupillen). Ieder lid kan uit dit aanbod zijn of haar keuze maken.  

Deze trainingen gelden niet alleen als voorbereiding op het nieuwe schaatsseizoen. Voor de inline-skaters is er in de zomer ook een wedstrijdcompetitie. Naast de regionale wedstrijden rijden onze leden ook mee bij bijvoorbeeld de Nederlandse Kampioenschappen inline skaten.

Deze zomertrainingen vinden plaats op en rond de skeelerbaan op sportpark Schuttersveld.

Onze leden kunnen zich voor deze trainingen opgeven aan het einde van het schaatsseizoen (kosten €27,- voor een training per week en €44,- euro voor twee maal in de week)

Fietstrainingen senioren

Deze trainingen beginnen eind maart (na invoeren van de zomertijd) en eindigen in september. Er wordt onder begeleiding in twee groepen gefietst. Afhankelijk van het niveau kan gekozen worden welke groep het beste past. Trainingen zijn maandagavond vanaf 19.30 uur en er wordt verzameld op Sportpark Schuttersveld.

Fietstraining jeugd

Elk seizoen traint een groot deel van onze jeugd op woensdagavond mee met de Wieler Vereniging Sneek. Voor meer informatie w.b. tijden en contributie verwijzen wij u naar de website van WVS: https://wvsnits.nl/

Skeelertrainingen 

Voor de juiste trainingsinformatie verwijzen wij u graag naar het tabblad "Skeeleren".  Daar vindt u alle informatie w.b. de zomertrainingen.

Droogtrainingen

Als aanvulling op het skeelerprogramma kan de jeugd tussen de 13-18 jaar deelnemen aan de droogtraining op woensdagavond van 18.30-20.00 uur, in het Rasterhofpark en/of Oranjewoud.

IJsster leden kunnen iedere dag gebruikmaken van de IJsster-skeelerbaan op Sportpark Schuttersveld.

Als de skatetraining niet door kan gaan i.v.m. een te natte baan dan volgt een alternatieve training. Neem dus altijd je sportschoenen etc. mee. Overige trainingen en gebruik van de skeelerbaan graag in overleg met het IJsster bestuur.

© De IJsster - Sneek - info@ijsster.nl