| U bevindt zich hier:     > 

Wedstrijdlicentie

Met een KNSB-wedstrijdlicentie verkrijg je het recht om aan schaats- en skatewedstrijden deel te nemen.

Om te kunnen deelnemen aan schaats- of skatewedstrijden die onder regelgeving van de KNSB worden georganiseerd moet je in het bezit zijn van een KNSB-wedstrijdlicentie.

Hiervoor moet je eerst lid zijn of worden van een KNSB vereniging.

Ben je lid bent van een vereniging dan kun je vervolgens online de wedstrijdlicentie aanschaffen op Mijn KNSB. Mijn KNSB bevat actuele informatie over je wedstrijdlicentie en je persoonlijke gegevens. Je kunt hier je persoonlijke gegevens aanpassen en een wedstrijdlicentie aanschaffen of verlengen. Je kunt in Mijn KNSB op elk gewenst moment een wedstrijdlicentie aanschaffen.

Nadat je een wedstrijdlicentie hebt aangeschaft kun je je inschrijven voor één of meer wedstrijden op inschrijven.schaatsen.nl of via de site van jouw baan.

Nieuwe wedstrijdlicentiehouder

Heb je of je kind niet eerder deelgenomen aan KNSB-wedstrijden?

Ga naar Mijn KNSB en maak een account aan. Log vervolgens in op Mijn KNSB en volg de stappen in de menustructuur of de korte handleiding om de wedstrijdlicentie aan te schaffen.

Bestaande wedstrijdlicentiehouder

a. Heb jij of je kind afgelopen seizoen een aantal keer deelgenomen aan schaats- of inline-skatewedstrijden?

Login op Mijn KNSB met de inloggegevens die je eerder dit jaar hebt ontvangen.

Volg de menustructuur of de korte handleiding om je wedstrijdlicentie te verlengen.

Heb je geen e-mail ontvangen, vul dan het webformulier Hulp nodig? Stel je vraag in en kies daarbij optie 2. Je ontvangt binnen enkele dagen je logingegevens, waarna je kunt inloggen en je wedstrijdlicentie verlengen.

b. Heb jij of je kind in het verleden deelgenomen aan wedstrijden en wil je weer deelnemen aan wedstrijden?

Dan kun je via het webformulier Hulp nodig? Stel je vraag optie 2, een account aanvragen voor Mijn KNSB die wordt gekoppeld aan je oude wedstrijdgegevens. Je logingegevens worden dan binnen drie werkdagen toegestuurd per e-mail. Waarna je de wedstrijdlicentie kunt kopen.

Eenmalig aan een wedstrijd deelnemen?

Je kunt bij diverse wedstrijden deelnemen via een wedstrijddaglicentie. Benieuwd bij welke wedstrijden dat mogelijk is? Kijk dan op inschrijven.schaatsen.nl of op de site van de betreffende baancommissie.

BRON: WWW.KNSB.NL

© De IJsster - Sneek - info@ijsster.nl