Update: vr 1/5 en ma 4/5 SKEELER-INSTUIF-ochtenden voor leden en niet-leden!

Nu het kabinet heeft besloten dat de jeugd onder strikte voorwaarden weer mag sporten, organiseert De IJsster de mogelijkheid om vrijblijvend kennis te maken met het skeeleren en de vereniging. Iedereen is van harte uitgenodigd, zowel leden als niet-leden.

Kom ook naar de SKEELER-INSTUIF voor leden en niet-leden van De IJsster! Op vrijdagochtend 1 mei en maandagochtend 4 mei van 10 tot 12 uur kan iedereen t/m 12 jaar terecht op de skeelerbaan van het Schuttersveld in Sneek. Neem dus vooral vriendjes en vriendinnetjes mee.

N.B. Oorspronkelijk waren voor de instuif de ochtenden van wo 29/4 en vr 1/5 gepland maar door de slechte weersverwachting verschuift dat een paar dagen.

Belangrijk is dat je een passende helm meeneemt want zonder helm mag je echt niet meedoen aan de skeelertraining. Pols-, knie- en elleboogbescherming zijn niet verplicht maar die raden we wel zeer aan.

Zoals je zult begrijpen, moeten we vanwege corona wat extra regels aanhouden. Zo mogen wij als trainers de kinderen niet helpen met het aantrekken of vastmaken van bijvoorbeeld de skeelers. Daarbij volgen we de richtlijnen van de KNSB en van NOC*NSF (meer daarover op deze pagina).

Daarnaast is zoals altijd het weer iets waar we rekening mee houden bij het al dan niet door laten gaan van een skeelertraining.  Als de weergoden ons slecht gezind zijn, zullen we de instuif moeten verzetten of afblazen. Dit geven we tijdig aan op deze website. Terug naar nieuws

© De IJsster - Sneek - info@ijsster.nl