| U bevindt zich hier:     > 

Trainingsochtend jeugdgroepen

Voor beide jeugdgroepen was er vandaag een extra training. Gezellig samen skeeleren, snoepen, ouwehoeren en een droogtraining doen.

Voor sommige jeugdleden was het erg vroeg, 10 uur beginnen, anderen waren al vroeg wakker en zaten vol energie om te beginnen. Eerst even inlopen en rekken en strekken voor de skeelers aangingen. Beide groepen wisselden zo nu en dan van baan, de gevorderde groep naar de kleine baan en de trainingsgroep jeugd naar de grote baan en visa versa. Voor iedereen het wist was er al ruim een uur om en waren sommigen al best wel een beetje moe.
Even wat drinken, een snoepje en een boterham, lekker uitrusten, wat slap ouwehoeren met elkaar en een plaspauze deden wonderen. Al snel zat iedereen weer vol energie om aan de droogtraining te beginnen. Eerst samen wat oefeningen doen en daarna een circuitje. Er werden koppels gemaakt, 1 uit de gevorderde groep met 1 uit de trainingsgroep. De gevorderde deed de oefening voor en de ander deed de oefening daarna na en kreeg soms nog wat aanwijzingen. Leuk samen bezig, om en om met 30 seconden rust tussen de oefeningen.
De afsluiter was een leuk tikspel. Nadat er een groepsfoto was gemaakt en iedereen zijn of haar naam op een kaart voor Marijn had geschreven ging iedereen tevreden naar huis.
(Marijn zou vandaag ook meedoen maar heeft helaas een hersenschudding en moet dus even rustig aan doen. Marijn we hopen dat je snel weer de oude bent en kan komen trainen!)
Hieronder enkele foto's van deze geslaagde ochtend.

Terug naar nieuws

© De IJsster - Sneek - info@ijsster.nl