| U bevindt zich hier:     > 

Skeeleren over Dijken 2019

DijkenSport.nl bestaat 20 jaar en dat moet gevierd worden! Op zaterdagmiddag 31 augustus komen de skeelers, longboarders, steppers en Me-Movers aan bod.

DijkenSport.nl bestaat 20 jaar en dat moet gevierd worden! 31 augustus 2019 Op zaterdagmiddag 31 augustus komen de skeelers, longboarders, steppers en Me-Movers aan bod. 

Op veler verzoek organiseren we dit jaar weer een skeelerwedstrijd van 67 km (2 rondes van 33,5 km). De toertocht beslaat 1 ronde. Steppers kunnen deelnemen aan de Kickbike-cup of aan de toertocht (33,5 km). 

Nieuw dit jaar is het NK Me-Moveren. Me-Movers kunnen ook deelnemen aan de toertocht (33,5 km). Wat bieden we tijdens ons jubileumweekend nog meer? 

Op zaterdag 31 augustus organiseren wij ook weer het Bourgondisch Fruitwandelen. De wandelroutes voeren je door boomgaarden, weilanden, uiterwaarden en over dijken van het veel bezongen Land van Maas en Waal. Tijdens de wandeltocht worden gratis eet- en drinkwaren uitgedeeld. Tevens is er op diverse plaatsen muziek.

Je kunt kiezen uit 4 verschillende afstanden: 6 km, 11 km, 18 km en 27 km.
 Tevens organiseren we op deze datum het Bourgondisch Fruitfietsen. Evenals bij het Bourgondisch Fruitwandelen kom je op de mooiste plekjes van het Land van Maas en Waal en krijg je onderweg op gezellige rustposten gratis eet- en drinkwaren aangeboden.

Je kunt kiezen uit twee verschillende afstanden, te weten 45 km en 65 km.
 Op zondag 1 september staat de 20e editie van de Maas en Waalse DijkenLoop op het programma.

Onderdelen zijn de halve marathon, 10 km, 5 km, jeugdlopen en Trailrun 10 km.
 Hou je van meer uitdaging en meerdere disciplines? Doe dan mee aan het jubileumonderdeel: de 1/8 triathlon (ook in estafettevorm). 

Op zondagmiddag 1 september komen de wielrenners tijdens de ploegentijdrit weer uit de startblokken. Vanwege ons 20-jarig jubileum wordt het een extra feestelijke editie! Alle informatie is te vinden op https://dijkensport.nl/nl/ Terug naar nieuws

© De IJsster - Sneek - info@ijsster.nl