| U bevindt zich hier:     > 

Ronde van SWF 2016

Op zondag 3 april wordt voor de tweede keer de Ronde van Súdwest-Fryslân gehouden vanaf het Sportcentrum Schuttersveld te Sneek.

Ronde van Súdwest-Fryslân: mis ‘m niet!

Drie sportverenigingen slaan hun handen ineen en organiseren een wervelend sportevenement ! Als gezamenlijke sportverenigingen AV Horror, STG De IJsster en RTC Rally ondersteunen wij het Koningin Wilhelmina Fonds. Het KWF werkt hard aan kankerbestrijding. Haar beleid is: minder kanker, meer genezing, betere kwaliteit van leven. Een deel van de inschrijfgelden van ons evenement wordt gedoneerd aan het KWF.

Start en finish


Start van de wandeltocht en de fietstocht is tussen 09.00 en 10.00 uur. Start van de jeugdloop is om 12.00 uur. Start van de prestatielopen en de skeerertocht is om 13.00 uur. Startpunt en finish:
De fietstocht en wandeltocht starten en finishen vanuit de grote kantine vooraan het Schuttersveldcomplex. Het hardlopen en de skeelertocht starten vanaf de Atletiekbaan van AV Horror te Sneek, Thomas Zandstrastraat 2, 8602 CW te Sneek. Inschrijven

Voorinschrijving is mogelijk via deze link: inschrijven Na-inschrijving kan op 3 april
Voor de fietstocht en wandeltocht kunt u zich vanaf 08.30 inschrijven in de grote kantine vooraan het Schuttersveldcomplex

Voor de skeelertocht en het hardlopen kunt u zich vanaf  11.30 inschrijven in de kantine van AV Horror.

Meer informatie staat op de website van de Ronde van SWF Terug naar nieuws

© De IJsster - Sneek - info@ijsster.nl