| U bevindt zich hier:     > 

Ronde van Sudwest Fryslan 2020

Op zondag 5 april 2020 organiseert AV Horror, STG De IJsster en RTC Rally gezamenlijk weer de Ronde van Súdwest-Fryslân.

Drie sportverenigingen slaan hun handen ineen en organiseren een wervelend sportevenement ! Als gezamenlijke sportverenigingen ondersteunen we de Stichting Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg Zuidwest-Friesland (VPTZ) biedt hulp en ondersteuning aan mensen in de laatste fase van hun leven en hun naasten. Gedreven door deze missie is de VPTZ er voor iedereen die in Zuidwest-Friesland verblijft: thuis, op bezoek of in het hospice. Elke vraag wordt beantwoord, soms door directe ondersteuning te bieden, soms door te verwijzen naar anderen.
 
Je kunt op deze dag fietsen, skeeleren of hardlopen vanaf het Sportcentrum Schuttersveld in Sneek. Kijk op de verschillende tabbladen voor specifieke informatie.

Programma:
Prestatielopen:   5 km, 12 km en 21,1 km (start om 13:00 uur)
Jeugdloop:          1300 m (start 12:00 uur)
Skeelertocht:      21 km en 35 km (start om 13:00 uur)
Fiets-/steptocht:         27 km, 45 km en 90 km

Start tussen 9:00 en 10:00 uur

Startpunt en finish: De fietstocht start en finisht vanuit de grote kantine vooraan het Schuttersveldcomplex. Het hardlopen en de skeelertocht starten vanaf de Atletiekbaan van AV Horror te Sneek, Thomas Zandstrastraat 2, 8602 CW te Sneek.

Voor meer info of als je wilt inschrijven, zie onderstaande link.

http://www.rondevanswf.nl/ Terug naar nieuws

© De IJsster - Sneek - info@ijsster.nl