| U bevindt zich hier:     > 

powerslide Surhuisterveen

Woensdag 15-6-2016, de vierde Powerslide Competitie in Surhuisterveen. Om 18.00 uur kwam de regen nog met bakken uit de hemel maar het onweer leek voorbij te zijn.

Even later klaarde de lucht op en werd het langzaam aan droog. Dus skeelers aan en snel van start met de pup4 en 3. Annika deed mee met de pup1, jongens en meiden samen op de baan. Ook nu weer, net als tijdens de andere Powerslide wedstrijden, 10 minuten + 1 ronde skeeleren, alleen werd er nu geskeelerd op een kletsnatte baan.
Mooi een ander zo veel mogelijk het werk laten doen en bijblijven. Na 10 minuten klonk de bel voor de laatste ronde en ging Annika de eindstrijd aan met Maaike. Zij aan zij op de finish af, vol gas. Annika kwam net een klein beetje te kort en werd derde vandaag.
Na de prijsuitreiking snel naar huis en alles schoonmaken want zowel Annika als haar materiaal en pak waren niet erg schoon meer.
Peike, skeelerlid van de Draai en schaatslid bij de IJsster, werd knap 2de bij de pup1j. Mike en Daan, schaatsleden v/d IJsster, skeelerend bij de Draai / Skate Force werden nr 1 en 2 bij de heren.

Terug naar nieuws

© De IJsster - Sneek - info@ijsster.nl