| U bevindt zich hier:     > 

Opgave zomertrainingen 2020

De inschrijving voor alle leeftijdsgroepen is nu geopend, dit in overeenstemming met de overheid! Klik verder voor de link naar het inschrijfformulier! We zien jullie graag bij 1 van onze trainingen.

Er zijn wel een aantal regels waar we ons aan moeten houden, welke regels dit zijn kunnen jullie lezen op de site van de IJsster. Helaas hebben we een aantal tijden moeten aanpassen door deze regels. Vanaf dinsdag 19 mei starten we ook met de senioren.

De droogtrainingen:  

In principe is er op dit moment slechts de garantie voor droogtraining aan 1 groep van maximaal 15 deelnemers in de leeftijdsgroep tot en met 18 jaar. Voor een deel van die groep geldt echter ook dat hiermee gedurende het winterseizoen al afspraken zijn gemaakt. Hoewel het verzoek is om ook die kinderen alsnog via het inschrijfformulier aan te melden, gaan we uiteraard niets aan die gemaakte afspraken veranderen. Voor alle andere aanmeldingen voor droogtraining geldt dat we gaan beoordelen of hier nog plek voor is in de genoemde groep dan wel of er voldoende animo is om nog een organisatie rond te krijgen voor extra groep(en) droogtraining. Voorlopig is de mogelijkheid je hiervoor in te schrijven dus slechts ter inventarisatie.

Als je aan de droogtraining groep toegevoegd kan worden, krijg je bericht van ons. Schrijf je vooral in!

Via onderstaande link kun je je inschrijven voor de zomertrainingen van 2020:

 https://forms.gle/1XgKZULVa23rWRwX6   


Terug naar nieuws

© De IJsster - Sneek - info@ijsster.nl