| U bevindt zich hier:     > 

Opening Vernieuwde Thialf op 27 januari

Op vrijdag 27 januari zal Zijne Majesteit de Koning het vernieuwde Thialf officieel openen. Wil jij er bij zijn? Dat kan!

Beste gebruiker van Thialf,
 
Op vrijdag 27 januari zal Zijne Majesteit de Koning het vernieuwde Thialf officieel openen. Deze dag hebben we georganiseerd voor een grote groep genodigden, maar ook u kunt er bij zijn. Tijdens het bezoek van de Koning wordt er een openingsshow opgevoerd op de baan, waarna de Koning het startschot geeft voor een schaatsprogramma. Dit programma bestaat uit shorttrack en langebaan schaatsen en sluit af met een koppelkoers.

Tijdens de rondgang van de Koning door het nieuwe stadion zal hij ook ‘de Friesche Bocht’ aan doen. We willen deze bocht graag goed gevuld hebben met supporters, zodat de Koning het echte Thialf feest kan ervaren. U kunt plaatsnemen in deze Friesche Bocht!

U kunt zich hiervoor aanmelden door een mail te sturen naar opening@thialf.nl en in deze mail naam, geboortedatum en bsn nummer te vermelden (dit ivm de veiligheid van de Koning) en heel belangrijk ook uw mailadres. Zonder deze gegevens kunnen wij u geen plaats geven in de Friesche Bocht.
Na aanmelding krijgt u nog een mail met instructies over hoe laat u aanwezig moet zijn.
Houd er in elk geval rekening mee, dat er mogelijk geen voldoende parkeercapaciteit is bij het stadion in verband met de gasten en het Koninklijke gevolg.

Wilt en kunt u hierbij zijn meld u dan snel aan want vol = vol!!

Terug naar nieuws

© De IJsster - Sneek - info@ijsster.nl