| U bevindt zich hier:     > 

Kom je skeeleren bij de IJsster? Doe mee met het gratis Trio Skeeleren!!

Naar aanleiding van het succes van het kwartetschaatsen en het plezier welke de kinderen hierbij hebben beleefd, neemt schaats- en skeelervereniging De IJsster het initiatief om op vergelijkbare wijze kinderen kennis te laten maken met het skeeleren. Skeeleren is bij uitstek een geschikte sport om ook naast het schaatsseizoen passend te trainen en vaardigheden verder te ontwikkelen.

Voor alle kinderen van 6-12 jaar worden er 3 skeelerlessen gegeven door ervaren trainers van de IJsster.

Tijdens de lessen wordt er aan de ouders informatie verstrekt over welke mogelijkheden er zijn om skeelerles te volgen na deze kennismakingstrainingen. 

Op de volgende dagen kun je vrijblijvend kennis maken met skeelerlessen:
training 1: zaterdag 4 April: 09:00-10:00 uur
training 2: zaterdag 18 April: 09:00-10:00 uur
training 3: zaterdag 16 mei: 09:00-10:00 uur

De kennismakingstrainingen vallen gelijktijdig met het “ouder-kind” skeeleren. Deze trainingen heeft De IJsster vorig jaar met succes in haar trainingsprogramma opgenomen. Hierbij wordt op hetzelfde tijdstip zowel een jeugdtraining als een volwassentraining wordt verzorgd. Zo kunnen ouder en kind gelijktijdig een skeelertraining volgen. Als zodanig is het dan ook een mooie gelegenheid om als ouder op dit tijdstip een kennismakingstraining te komen volgen. Graag bij aanmelding van uw kind(eren) vermelden of u van deze gelegenheid gebruik wilt maken.

De trainingen worden gegeven op de skeelerbaan van Sportcentrum Schuttersveld aan de Thomas Zandstrastraat 1, 8602 CW te Sneek 

Aanmelden kan tot uiterlijk 3 april via: secretariaat@ijsster.nl  

Materiaal: Je dient zelf voor skeelers te zorgen. Helm en valbescherming op elle bogen, knieën en handen is verplicht in verband met de veiligheid.  

Met vriendelijke groet,  
Het jeugdbestuur De IJsster

Terug naar nieuws

© De IJsster - Sneek - info@ijsster.nl