| U bevindt zich hier:     > 

Isa Steegstra wint zilver in Sint Annaparochie

Tijdens de op 1 na laatste van Lingen Competitiewedstrijd in Sint Annaparochie won Isa Steegstra een zilveren medaille bij de pup3 meiden.

Tijdens de op 1 na laatste van Lingen Competitiewedstrijd in Sint Annaparochie won Isa Steegstra een zilveren medaille bij de pup3 meiden.Isa reed 3 keer een sterke race. Ze wist tijdens de eerste 2 inlines goed bij Donna te blijven en de rest achter zich te laten. De 3e race was wat zwaarder maar Isa hield goed vol! Vol trots nam Isa de medaille in ontvangst.
Ook Elbrich reed in deze categorie Elbrich gaf alles en ging vol gas de baan over! Na de eerste 2 inlines kwam Elbrich met een grote glimlach over de finish, de laatse race ging iets minder naar wens. Ze eindigde vandaag op een mooie 5e plaats. 
Bij de jongens pup3 reden de broers Bram en Thom. Bram was bloedfanatiek en vond zelf dat zijn 1e inline wel wat beter had gekund en dat terwijl Bram hartstikke goed reed! Bram was vandaag ook de pechvogel van de dag. Net na de finish van de puntenkoers viel Bram en liep daarbij de nodige schaafwonden op. Erg pijnlijk allemaal maar helaas hoort het erbij Bram…Thom was dik tevreden over zijn prestaties. Met een grote lach reed hij over de baan en poseerde zo nu en dan onderweg even mooi voor de camera. Hij luisterde heel goed naar de aanwijzingen die Irene gaf. Bram werd 6e en Thom 9e. 

Marijn reed echt een hele sterke inline. Ze knalde de bochten door en gaf heel wat meiden het nakijken! Een slechte start van de 2de inline kostte wat kracht maar Marijn gaf niet op en wist voor de finish toch maar mooi een paar in te halen. Na de puntenkoers waren haar benen, die haar naar de 14e plek hadden gereden, waren moe maar Marijn nog helemaal niet. 
De pup2 heren Jurjen en Jeljer streden zeer fanatiek om de beste plaats in het klassement.Jurjen kon tijdens de 2 inlines goed bij de kopgroep blijven maar tijdens de puntenkoers lukte dat niet meer, de benen waren leeggereden. Jurjen werd 6e en Jeljer kwam uit op plek 7. Dit onder andere door een goede inhaalactie net voor de finishtijdens de 2e inline. Voor de start van de puntenkoers moesten de heren lang wachten voor ze mochten starten. Het dansje onder leiding van de starter heeft ze goed warm gehouden waardoor ze er vol voor konden gaan. 

Bij de dames pup 1 reden Wietske en Annika.Wietske reed 3 keer voluit en kwam 3 keer tevreden en met een grote lach over de finish. Wietske gaat er elke keer weer vol voor en ziet wel waar het schip strand maar opgeven doet ze niet. Top Wietske!
Annika haar 1e inline was goed. Tijdens de 2e inline was ze goed weg maar tijdens de puntenkoers lukte het niet om goed te starten waardoor ze niet lekker in de race kwam. 
Redmar, pup1j, zat in een groep waarin iedereen vocht voor de beste positie. Veel duw en trekwerk tijdens de 2e inline maar Redmar werd er niet anders van. De puntenkoers vond Redmar zelf niet al te best gaan terwijl hij toch echt heeft gestreden voor zijn 10e plek. 

De kad.M. Nikée en Julia hadden het erg gezellig samen en met de rest. Wat ouwehoeren en voetballen en oh ja, er moest ook nog geskeelerd worden. Net voor de puntenkoers brak Nikée haar veter toen ze haar skeelers aantrok. Snel van veter gewisseld en daarna voluit rijden. Ook Julia ging er vol voor en kwam uit op plaats 10. Nikée werd 7e vandaag. 

Ook vandaag was er maar een kleine groep junioren B jongens. Leon moest dus met de kadetten meedoen. Leon was niet zo blij met de kleine baan en dan vooral met 1 van de bochten. Toch wist hij iedereen te verrassen tijdens de 1e inline door een strakke inhaalactie uit te voeren. Leon mocht een bronzen medaille in ontvangst nemen.
 
Thom in Actie!
Even de bescherming op orde brengen tijdens de race


Terug naar nieuws

© De IJsster - Sneek - info@ijsster.nl