Inschrijven en deelnemen aan de wedstrijden seizoen '15 / '16 informatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om je in te schrijven voor wedstrijden in Heerenveen en Leeuwarden voor het seizoen 2015 / 2016

Inschrijven en deelnemen aan Gewestelijke- en Baan- wedstrijden in Heerenveen en Leeuwarden, seizoen 2015-2016

Het nieuwe inschrijfsysteem heet:
VANTAGE ( voorheen SARA )Inschrijven via: inschrijven.schaatsen.nl

Soorten wedstrijdenBaanwedstrijden Groep .. (voorheen clubwedstrijden) -in Thialf voor de groepen 1, 3 en 4-in de Elfstedenhal voor groep 2.Gewestelijke wedstrijden zijn voor alle licentiehouders in Gewest Fryslân-tot 15 nov. twee wedstrijden in de Elfstedenhal, daarna in Thialf.

Het inschrijven:
  • Inschrijven via www.inschrijven.schaatsen.nl
-met relatienummer (het 8-cijferige nummer van de KNSB). -De voormalige HV-nummers werken niet meer.
  • Inschrijving is alleen mogelijk met het email-adres, waarmee de licentie is aangevraagd.
  • Inschrijving alleen mogelijk met geldige licentie en geldige trainingskaart
-(minimaal 1 HVN of LWD trainingszegel).
  • Elke inschrijving moet direct worden betaald met iDeal.
-Transactiekosten € 0,55 zijn bij het inschrijftarief inbegrepen. -Er is nog geen mogelijkheid om betaling van meerdere inschrijvingen te combineren. Dat komt mogelijk het volgende seizoen.
  • Na inschrijving direct betalen, anders vervalt de inschrijving.
-Mogelijk komt in het volgende seizoen een uitgestelde betalingstermijn.
  • Let op de combinatiekeuze en categorie.
-Vooralsnog staan álle keuzes in het inschrijfmenu, ook de keuzes die eigenlijk niet van toepassing zijn. Dat zal volgend seizoen zijn aangepast. -Bij verkeerde keuze wordt de inschrijving geweigerd.
  • Alle wedstrijden komen niet direct op de inschrijfkalender. Er volgen nog regelmatig updates van Vantage. Bovendien moet elke inschrijving apart worden betaald, zodat combinatie van betaling voor latere wedstrijden niet mogelijk/nodig is.
  • Het streven is om uiterlijk 1 maand van tevoren de inschrijving te openen. Openings- en sluitingstijden staan op de kalender aangegeven. Reguliere sluiting zal 1 week van tevoren zijn. In het begin van het seizoen gaan we soepel om met openings- en sluitingstijden.
  • Afmelding kan online tot sluitingstijd van inschrijving. Wordt wellicht later nog verlengd.
  • Het is nog niet duidelijk op welke website(s) de startlijsten en uitslagen gevonden kunnen worden. Hierover volgt later bericht.

Vantage is nog volop in ontwikkeling. De belangrijkste functionaliteiten zullen beschikbaar zijn. Er zal fine tuning plaats vinden in de loop van het seizoen. Pas dan zullen b.v. uitslagen op ritvolgorde (dus met tussentijden) en het aanmaken van ranglijsten per club, of voor het gewest per categorie mogelijk worden.

PR’s en BR’s zullen vooralsnog niet of niet goed worden aangegeven.
Het nieuwe systeem zal voor iedereen wennen zijn, zeker voor systeembeheer, wedstrijdleiders en juryleden.We zullen alles in het werk stellen om het zo goed mogelijk te laten verlopen. Baancommissie Thialf Terug naar nieuws

© De IJsster - Sneek - info@ijsster.nl