| U bevindt zich hier:     > 

Geslaagde skeelerronde van Súdwest-Fryslân 9 april 2017

Afgelopen zondag 9 april 2017 organiseerden AV Horror, STG de IJsster en RTC Rally uit Sneek weer gezamenlijk de Ronde van Súdwest-Fryslân.

Afgelopen zondag 9 april 2017 organiseerden AV Horror, STG de IJsster en RTC Rally uit Sneek weer gezamenlijk de Ronde van Súdwest-Fryslân. Op deze zonovergoten dag kon er gewandeld, gefietst, hardgelopen of geskeelerd worden.

Er waren weer prachtige routes uitgezet door de mooie gemeente Súdwest-Fryslân. En de skeelertocht ging dit keer richting Easterwierrum en langs de Zwette weer terug naar Sportpark Schuttersveld.

80 zeer tevreden skeeleraars die een rondje reden van 23 of 33 km reden met begeleiding van maar liefst 4 motoren, 275 vrolijke toerfietsers waaronder een groep steppers, 180 genietende wandelaars over een afstand van 16 of 32 km, 275 zwetende hardlopers over 5, 12 of 21,1 km.Op de foto’s een kleine sfeerimpressie van de skeelertocht. Een van de 22 verkeersregelaars/vrijwilligers Rikus van Veen wijst de weg richting Sneek, de start van de skeelertocht, 1 van de 4 motorbegeleiders en groepjes deelnemers halverwege de rit bij de oversteek van de weg Raard-Oosterwierum het Swettepad op richting Boazum. En nog 25 jeugdlopers waren er. Dit komt op een totaal van 835 sporters exclusief alle vrijwilligers die deze dag allemaal hun beste beentje hebben voorgezet. 

Terug naar nieuws

© De IJsster - Sneek - info@ijsster.nl