| U bevindt zich hier:     > 

De scanklus van de IJsster is geklaard!

Firma Weissenbach, Ferny Bakhuizen, Aletta Bakhuizen, Pieter Bult, Elske de Groot, Arnold de Groot, Jaap van der Heijden, Marlies de Jong, Marijke Nauta, Fenna Pietersma, Pieter Swart, Rikus van Veen en Jildau Wiarda TIGE, TIGE TANK voor de enorme klus!

Januari 2018: na 7 lange zaterdagen beschikken we over een digitaal archief in 7.000 scans. De complete clubgeschiedenis van clubbladen, presentatiegidsen, plakboeken, foto's en nieuwsbrieven zijn op het kantoor van de firma Weissenbach ingescand. De volgende stap is alle leden toegang te geven tot het archief.

De volgende prioriteit van de jubileumcommissie is de tijdbalk en het eerste concept van het jubileumboek. Dit in samenwerking met auteur Mark Hilberts. 

Het eerste schaatsevenement in het jubileumjaar is georganiseerd: de jubileumbaanwedstrijd. Deze vindt plaats op zondag 11 februari. Het volgende evenement is de jubileumskeelertocht op zondag 8 april - onderdeel van de Ronde van Súdwest Fryslân. 

Op de foto Rikus van Veen de 1 miljoen kilometer fietser, IJsster lid en wandelende encyclopedie van het eerste uur en ook de man met de meeste scanvlieguren is zo te zien erg moe geworden van de intensieve scanklus.

Rikus zit met het hoofd in de handen uitgeteld aan tafel Terug naar nieuws

© De IJsster - Sneek - info@ijsster.nl