| U bevindt zich hier:     > 

Afsluiting schaatsseizoen 2015/2016 Jeugd

Op vrijdag 1 april, nee geen grap, was de jaarlijkse slotmiddag/avond voor de jeugd. Het is al een echte traditie dat er eerst een uur wordt gebowld en daarna de jeugd mag aanvallen op een lekker bord patat. Glaasje drinken erbij en samen gezellig ouwehoeren aan tafel.

Toen de patat op was en de meeste ouders binnen waren gedruppeld werd het tijd om aan de prijsuitreiking te beginnen.Voor iedereen, die lange baanwedstrijden had gereden, was er een medaille of een beker en een mooie bidon.  Dit alles werd uitgereikt door Miranda met een mooi verhaaltje erbij van Piet en Pieter-Jorn, de trainers van de jeugd. Irene, ook trainer van de jeugd kon helaas niet aanwezig zijn. Debby, Daan en Harm kregen nog wat extra medailles omdat zij enkele clubrecords hadden verbeterd.

Maar ook de marathonrijders gingen niet met lege handen naar huis. De wisselbekers gingen naar Annika en Chris bij de pupillen, Harm en Debby bij de junC en naar Jasmijn en Wessel bij de junB. Nadat alle prijzen waren uitgereikt ging iedereen naar huis. Sommigen om hun skeelerspullen bij elkaar te pakken want nu het schaatsseizoen definitief afgelopen is begint het skeelerseizoen gelijk weer.

Hieronder ziet u al onze toppers!


Terug naar nieuws

© De IJsster - Sneek - info@ijsster.nl