| U bevindt zich hier:     > 

Aanmelden Jeugdschaatsen Heerenveen van start

Jeugdschaatsen Heerenveen is vandaag van start gegaan met het aanmelden voor het nieuwe schaatsseizoen, waarin kinderen in de leeftijdscategorie 4 tot en met 12 jaar het schaatsen aangeleerd kunnen krijgen.

IJsstadion Thialf opent op zaterdag 30 september de deuren voor het nieuwe Jeugdschaatsseizoen. Jeugdschaatsen Heerenveen wordt gezien als de kweekvijver voor nieuw talent. Toppers zoals Sven Kramer, Jespes Hospes en Antoinette de Jong hebben het schaatsen hier geleerd.  

Inschrijven kan via: https://goo.gl/forms/uZ5spy9eMaThBzz03

Ook voor kleuters en ouders

Ook voor de allerkleinsten en voor de ouders van Jeugdschaatsleden is er de mogelijkheid om het plezier van het schaatsen te leren en/of te verbeteren. Zowel de kleuters als de ouders zullen onder begeleiding van een ervaren schaatstrainer een uur schaatsen.

Deze lessen vinden gelijktijdig met het Jeugdschaatsen plaatst. Ouders krijgen toegang tot deze les mits er een kind lid is van het Jeugdschaatsen. Jeugdschaatsen Heerenveen bied kinderen, gedurende de week op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag, de kans om in een groep van maximaal 15 tot 20 kinderen het schaatsen op spelenderwijs te leren.

Informatie en lestijden kijk dan op: www.Jeugdschaatsen.nl Terug naar nieuws

© De IJsster - Sneek - info@ijsster.nl