Nieuws

Schaatsen nieuwe stijl

Schaatsen nieuwe stijl

De door de 3 ijsclubs in de Zuidwesthoek op 25 januari georganiseerde regiowedstrijd was dit keer in een speciale vorm gegoten. De ijsclubs de Preamkeskouwers uit Balk, Schaatstrainingsgroep Donia uit St. Nyk en de IJsster uit Sneek hadden series van 100m en 500m, marathon-/afvalraces en ploegenachtervolgingen op het programma gezet.

Persbericht!!!

Persbericht!!!

Nog nooit was de regio clubwedstrijd van Zuid-West Fryslân op Thialf zo spannend en spectaculair. De wedstrijdverenigingen de IJsster uit Sneek, de Preamkeskouwers uit Balk en S.t. Donia uit St. Nicolaasga gebruikten hun laatste regiowedstrijd van het seizoen om te werken aan nieuwe schaatstalenten en het verhogen van het schaatsplezier van hun leden. In tegenstelling tot de gebruikelijke langebaan wedstrijden stonden er voor de deelnemers nieuwe wedstrijdvormen op het programma.

Súdwest-Fryslân hardloop- en skeelertocht

Het draaiboek is al klaar.

Hoewel het nog lang geen lente is zijn de organisatoren van de 1e officiële KNSB skeelertocht in 2015 alweer bijeen geweest.

Trainingszegel voor half geld

Trainingszegel voor half geld

Vanaf zaterdag 29 november is het mogelijk voor nieuwe leden om voor half geld een trainingszegel voor Thialf aan te schaffen. Dit geldt ook voor bestaande leden die een tweede of derde zegel erbij willen.

Archief

Goed ijs op Thialf tijdens de baanwedstrijd pupillen
dinsdag 11 november 2014
Traingskamp Inzell 2015
dinsdag 11 november 2014
Dit seizoen geen Froonacker IJsstercup
woensdag 5 november 2014