| U bevindt zich hier:     > 

50 jaar IJsster

De IJsster bestaat in 2018 vijftig jaar! We zijn een sportieve club waar schaatsers en sinds een paar jaar ook skeeleraars naar hartelust gezamenlijk hun sport kunnen beleven. In de afgelopen 50 jaar zijn we uitgegroeid van een schaatstrainingsgroep tot een brede club die ook tal van gezelligheidsactiviteiten, zaaltrainingen, veldtrainingen en fietstrainingen organiseert. Komend seizoen gaan we het jubileum vieren met een jubileumfeest, jubileumboek, schaatswedstrijden en een skeelertocht

 

Oud-leden gezocht

Graag willen we ook onze oud-leden uitnodigen voor het jubileumfeest. Velen zijn we uit het oog verloren, hoe bereiken we hen nu? Ben jij oud-lid? Dan kan je hieronder je e-mailadres achterlaten, zodat we je op de hoogte kunnen houden. Ken je oud-leden? Wil je hem of haar dan op deze pagina en op het jubileumfeest attenderen? 

 

 

 

Club van 50

Speciaal voor het jubileum is de Club van 50 in het leven geroepen. Deze groep mensen maakt een spetterend jubileum mogelijk. Er kunnen nog leden bij. U kunt zich aanmelden tot 1 juli 2018.

 

Jubileumkalender 

 

Jubileumcommissie

Alle jubileumactiviteiten worden georganiseerd door een speciale commissie, hieraan nemen deel: Pieter Bult, Piet Gemser, Arnold de Groot, Jaap van der Heijden, Mark Hilberts, Marlies de Jong, Fenna Pietersma, Pieter Swart, Riekus van der Veen, Jildou Wiarda en Egbert Zijlstra. Els Edes ondersteunt met de communicatie. 

© De IJsster - Sneek - info@ijsster.nl